ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Η καλύτερη θέση για τον Ρονάλντο; Να βάζει γκολ..."

Σάντος: "Η καλύτερη θέση για τον Ρονάλντο; Να βάζει γκολ..."
© REUTERS

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Δανία στην Μπράγκα για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον Φερνάντο Σάντος, ερωτηθείς για την καλύτερη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο, να αφήνει άφωνους τους δημοσιογράφους.

Τα πολλά λόγια δεν αρέσουν στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας. Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους για την καλύτερη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο και απάντησε το... αυτονόητο.

"Είναι ένα ματς με μεγάλη δυσκολία, όταν παίζουμε στην έδρα μας είμαστε πάντα φαβορί. Αλλά πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Αυτό και θα κάνουμε. Με ρωτάτε για την καλύτερη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η καλύτερη θέση για τον Ρονάλντο, είναι να βάζει γκολ".

Όσο για το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί η εθνική Πορτογαλίας, ήταν ξεκάθαρος: "Θα παίξω με τρεις επιθετικούς, που θα αλλάζουν θέσεις συνεχώς. Όχι με δύο εξτρέμ κι έναν επιθετικό κορυφής".

Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζονται μόνον ένα βαθμό, κόντρα στη Δανία, για να βρίσκονται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2016.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ