ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Έκπληξη εάν δεν μειωθεί η ποινή"

Σάντος: "Έκπληξη εάν δεν μειωθεί η ποινή"

Ο Φερνάντο Σάντος περιμένει την τελική απόφαση του CAS στις 20 Μαρτίου, χαρακτηρίζοντας ως έκπληξη κάθε άλλο από τη μείωση της ποινής του.

Εννιά ημέρες πριν τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στη Σερβία, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, θα μάθει την απόφαση του CAS για ενδεχόμενη μείωση της ποινής του, επαναλαμβάνοντας την αισιοδοξία του.

"Είχα πει και στην ακρόασή μου από το Δικαστήριο, το λέω και τώρα πιο ήρεμα ότι περιμένω την τελική απόφαση, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Θα ήμουν ιδιαίτερα έκπληκτος εάν η ποινή διατηρηθεί. Το πιο σημαντικό, σε σχέση με τα προκριματικά είναι ότι πιστεύω στην ικανότητα και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών μου και οι οποία θα δώσουν την απάντησή του στο ματς με τη Σερβία.", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε τιμωρηθεί με τον αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών μετά την αντίδρασή του προς το διαιτητή της αναμέτρησης Ελλάδα - Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το περασμένο καλοκαίρι.

Στην ακρόασή του ενώπιον των δικαστών του CAS, κλήθηκαν να καταθέσουν οι Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Αλέξανδρος Μανιάτογλου, το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Δείτε εδώ τι έγινε στην Primera Division

Δείτε εδώ τι έγινε στην Jupiler League

Δείτε εδώ τι έγινε στη SuperLig

Δείτε εδώ τι έγινε στην Bundesliga

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ