ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρόταση στη Μπενφίκα για τον Σάμαρη

Πρόταση στη Μπενφίκα για τον Σάμαρη

Η Μπενφίκα φέρεται να έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση για τον Ανδρέα Σάμαρη και θα εγκρίνει την πώληση του εκτός Πορτογαλίας.

Από την αρχή του καλοκαιριού, ο Ανδρέας Σάμαρης έχει τοποθετηθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τη Μπενφίκα και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έδειξε το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά του.

Όμως, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των ομάδων και ο 27χρονος αμυντικός χαφ παρέμεινε στη Λισαβόνα. Ωστόσο, 24 ώρες αργότερα, φέρεται πως υπάρχει μία νέα πρόταση για την πώληση του Έλληνα διεθνή.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo επικαλείται αποκλειστική πληροφόρηση και τονίζει πως ο λόγος που ο Σάμαρης δεν αγωνίστηκε στη σαββατιάτικη νίκη της Μπενφίκα επί της Νασιονάλ με 3-1, είναι το γεγονός πως προφυλάχτηκε για να μην ρισκάρει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Η απόφαση για την παραχώρηση του έχει ληφθεί και διευθετούνται τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή. Όσο για την ομάδα που θα αγοράσει τα δικαιώματα του, η "O Jogo" αναφέρει τη ρωσική, Ζενίτ, και την αγγλική, Μίντλεσμπρο, ως υποψήφιες νέες ομάδες του Έλληνα μέσου.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ