ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προς Σίβασπορ ο Όλα Τζον

Benfica's Ola John, from The Netherlands, runs during their Portuguese league soccer match with Nacional Sunday, Oct. 27 2013, at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Ola John, from The Netherlands, runs during their Portuguese league soccer match with Nacional Sunday, Oct. 27 2013, at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Όλα Τζον βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του deal που δεν έγινε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και πιθανόν να καταλήξει στη Σίβασπορ ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Η στάση του Όλα Τζον στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα, με τον 25χρονο Ολλανδό εξτρέμ να απορρίπτει την περίπτωση να μετακομίσει είτε στην Καραμπάχ είτε στην Ουντινέζε με τη μορφή δανεισμού από τους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο Όλα Τζον δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στη Λισαβόνα και σύμφωνα με την "O Jogo" το μέλλον του βρίσκεται πιθανότατα στη Σεβάστεια, καθώς η Σίβασπορ (ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Σουηδός πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ματίας Μπίαρσμιρ) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για απόκτησή του με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει στη γειτονική χώρα (εκπνέει στις 8 Σεπτέμβρη).

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ