ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρόκριση στο 90' για Μπενφίκα

Πρόκριση στο 90' για Μπενφίκα

Η Μπενφίκα με τον Κώστα Μήτρογλου να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά, νίκησε με 2-1 τη Βιανένσε του Τάσου Τσουμάγκα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Στους 32 του Κυπέλλου Πορτογαλίας προκρίθηκε η Μπενφίκα, πιο δύσκολα του αναμενομένου. Οι "αετοί" πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1, εκτός έδρας και μαζί την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Καρσελά άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα στο 38ό λεπτό, αλλά ο Μοχάμεντ ισοφάρισε για λογαριασμό της γηπεδούχου Βιανένσε στο 79ό λεπτό.

Όμως, η τελευταία λέξη ανήκε στον Ζαρντέλ που με το γκολ που έβαλε στο 90ό λεπτό έδωσε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Ο Ρουί Βιτόρια άφησε εκτός αποστολής τον Ανδρέα Σάμαρη.

Για τη γηπεδούχο Βιανένσε, ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς ο αριστερός πρώην μπακ της ΑΕΚ, Τάσος Τσουμάγκας.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Σίλβιο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου (56' Βίκτορ Αντράντε), Φέισα, Πίτσι, Καρσελά (92' Ζοάο Τεϊσέιρα), Ταλίσκα (67' Ραούλ Χιμένες), Νούνο Σάντος, Μήτρογλου

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ