ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρεμιέρα με τεσσάρα για Πόρτο και Κονσεϊσάο

Πρεμιέρα με τεσσάρα για Πόρτο και Κονσεϊσάο

Η Πόρτο συνέτριψε με 4-0 την Εστορίλ στο "Estádio Do Dragão" και ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στην Primeira Liga. Νίκη και για την Μπενφίκα, χωρίς του Έλληνες. (video)

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Σέρζιο Κονσεϊσάο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς η Πόρτο νίκησε 4-0 την Εστορίλ για την πρώτη αγωνιστική της Primeira Liga.

Ο Μαρεγκά πέρασε στο 32ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και τρία λεπτά αργότερα (35') βρήκε δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους "δράκους".

Στο 54ο λεπτό, ο Μπραχιμί διεύρυνε το προβάδισμα της Πόρτο, ενώ ο Μαρεγκά στο 62' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, στο 71ο λεπτό. Με την Εστορίλ αγωνίστηκε και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Λούκας Εβανζελίστα.

Η σύνθεση της Πόρτο...

Κασίγιας, Ρικάρντο Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέγες, Ντανίλο Περέιρα, Χεσούς Κορόνα (71' Ερνάνι), Όλιβερ Τόρες (81' Έκτορ Ερέρα), Μπραχιμί, Τικίνιο Σοάρες (32' Μαρεγκά), Αμπουμπακάρ.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η Μπενφίκα. Χωρίς τους Έλληνες (Μήτρογλου, Σάμαρη), οι "αετοί" δεν συνάντησαν αντίσταση από την Μπράγκα. Ο Σεφέροβιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, με τον Ζόνας να κάνει το 2-0 με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς. Οι "μινιότος" μείωσαν με τον Χασάν στο 44ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Σάλβιο στο 57ο.

Η σύνθεση της Μπενφίκα...

Βαρέλα, Αλμέιδα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Σέρβι, Πίζι, Φέισα, Σάλβιο (76' Φιλίπε Αουγκούστο), Σεφέροβιτς, Ζόνας (83' Ραούλ Χιμένες).

Photo credits: Porto Facebook

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ