ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Πόρτα" Ζαρντίμ στην εθνική Πορτογαλίας

"Πόρτα" Ζαρντίμ στην εθνική Πορτογαλίας

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να μη διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στη Μονακό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πάουλο Μπέντο και σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, "L' equipe", τον βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές "όχι" από τον τεχνικό της Μονακό.

Οι διεργασίες και οι ζυμώσεις στην Πορτογαλία όσον αφορά τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό της "Σελεσάο ντας Κίνας" συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν αρχίσει να χτυπούν ακόμη και τις πιο δύσκολες πόρτες, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Πάουλο Μπέντο.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, "L' equipe", υπήρξε προσέγγιση στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά αυτός αρνήθηκε παρά το γεγονός ότι δε διανύει και το καλύτερο διάστημα στο Πριγκηπάτο με τους "μονεγάσκους", καθώς η συγκομιδή στο Σαμπιονά είναι πενιχρή, ενώ από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι έχει δει πολλά βασικά στελέχη της να αποχωρούν.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ