ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Ολυμπιακός κι ΑΕΚ για Ερνάνι"

Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer  match between German second division club of  MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz)
Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer match between German second division club of MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz) AP

Σύμφωνα με την "O Jogo", η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο Πορτογάλο εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι.

Ελληνική "μονομαχία" για τον Ερνάνι προκύπτει σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της, η "O Jogo" για τον 26χρονο Πορτογάλο μέσο της Πόρτο ενδιαφέρονται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ.

Ο Ερνάνι φόρεσε και παλαιότερα (2015/16 ως δανεικός από τους "δράκους") την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να εντυπωσιάσει. Αλλά, η άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών αλλάζει τα δεδομένα, καθώς ήταν αυτός που τον "αναγέννησε" στην κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες (2016/17). Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να προχωρήσει στην αγορά του παίκτη.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν είναι καινούριο. Χρονολογείται από την προηγούμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο και το είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Τότε, σύμφωνα με την "O Jogo", ο Σέρζιο Κονσεϊσάο έκρινε ότι το ρόστερ των "δράκων" ήταν ελλιπές και αποφάσισε να βάλει "μπλόκο" σε ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Ο Ερνάνι μετρά μία συμμετοχή στην Primeira Liga, δύο στο Champions League, τρεις στο κύπελλο και μία στο λιγκ καπ την τρέχουσα σεζόν. Το συμβόλαιό του με την Πόρτο εκπνέει το 2019.

Photo credits: AP Photo/Juergen Schwarz

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ