ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Πεσέιρο διάδοχος του Μαρτίνς

 Braga manager Jose Peseiro is seen during his team's Champion's League group H soccer match against Manchester United at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2012. (AP Photo/Jon Super)
Braga manager Jose Peseiro is seen during his team's Champion's League group H soccer match against Manchester United at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2012. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Πεσέιρο είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Βιτόρια Γκιμαράες για την αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των "κονκισταδόρες".

Η εντός έδρας συντριβή (0-5) της Βιτόρια Γκιμαράες από την Μπράγκα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primeira Liga, έφερε και την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία των "κονκισταδόρες"

Ο πάγκος έμεινε "ορφανός", αλλά όχι για πολύ. Ο 57χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζοζέ Πεσέιρο, επιστρέφει στην πατρίδα του για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκιμαράες.

Αυτός είναι ο 15ος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Ίβηρα, καθώς έχει καθίσει στους πάγκους των Ουνιάο Σανταρέμ, Ουνιάο Μοντεμόρ, Οριεντάλ, Νασιονάλ, Σπόρτινγκ, Αλ-Χιλάλ, Παναθηναϊκού, Ραπίντ Βουκουρεστίου, εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Μπράγκα, Αλ Γουάντα, Αλ Αχλί, Πόρτο κι Αλ Σαρζάχ.

Μετά από 24 ματς στην Primeira Liga, η Γκιμαράες έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της συνολικής κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ