ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Μαρτίνς υποστήριξε τον Σεμέδο, αποβλήθηκε και χάνει το ντέρμπι!

Ο Μαρτίνς υποστήριξε τον Σεμέδο, αποβλήθηκε και χάνει το ντέρμπι!

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έβγαλε τη φανέλα του για να δείξει μήνυμα συμπαράστασης στον κρατούμενο πρώην συμπαίκτη του, Ρουμπέν Σεμέδο, αλλά αποβλήθηκε και θα χάσει το ντέρμπι της Σπόρτινγκ με την Πόρτο. Η ατάκα του Ζόρζε Ζεζούς.

Η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Πόρτο στο "Estádio Do Dragão" (2/3, 22:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Primeira Liga και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τους πρωτοπόρους "δράκους".

Θα το κάνει, ωστόσο, χωρίς ένα βασικό της στέλεχος. Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της νικηφόρας (1-0) εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μορεϊρένσε.

Αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό και τη δεύτερη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η δεύτερη ήλθε επειδή έβγαλε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει το γκολ της νίκης.

Υπήρχε, όμως, λόγος που έβγαλε τη φανέλα του. Σε αυτή που φορούσε από μέσα υπήρχε μήνυμα με αναγραφόμενο μήνυμα ("Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου") συμπαράστασης στον πρώην συμπαίκτη του στα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας και νυν της Βιγιαρεάλ, Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο 23χρονος Πορτογάλος αμυντικός (κι αμυντικός μέσος) οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ παραμένει κρατούμενος, καθώς κατηγορείται ότι χτύπησε κι απείλησε με πιστόλι με θάνατο τους θαμώνες ενός κλαμπ τον Νοέμβριο του 2017.

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, ήταν έξαλλος από την ανοησία του παίκτη του: "Τι να του πω; Ας πάει να καθίσει στην εξέδρα του Dragão με τον Σεμέδο".

Photo credits: EFE

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ