ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Μαμούτε για τη μεταγραφή του Αλάν Ρουίζ

Ο Μαμούτε για τη μεταγραφή του Αλάν Ρουίζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Μαμούτε μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα για τις ικανότητες του πρώην συμπαίκτη του στη Γκρέμιο, Αλάν Ρουίζ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιτελικού χαφ της Γκρέμιο, Αλάν Ρουίζ και τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναζητούν πληροφορίες. Η ιστοσελίδα "rr.sapo.pt" επικοινώνησε με τον Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του μέχρι τον Ιανουάριο και ζήτησε την άποψη του.

Ο Μαμούτε δεν δίστασε να συγκρίνει τον Αλάν Ρουίζ με τον Ρικέλμε, αποδίδοντας του πολλά καλά χαρακτηριστικά: "Ο Άλαν Ρουίζ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους της Γκρέμιο. Εγώ θα τον παρομοίαζα με τον Ρικέλμε. Είναι ένας χαφ ο οποίος τελειώνει καλά τις φάσεις, έχει καλά χτυπήματα, είναι ικανός στο κράτημα της μπάλας και δημιουργικός".

Επιπλέον, παρακίνησε τη Σπόρτινγκ να τον αποκτήσει : "Έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τη μπάλα, προτού την πάρει στα πόδια του. Είναι πολύ έξυπνος. Θα αποδειχθεί ένα στοίχημα με μεγάλες πιθανότητες να κερδηθεί".

Ο Ρουίζ κοστολογείται από τη Γκρέμιο στα 3 εκατομμύρια ευρώ και είναι περίπτωση παρόμοια με τον Μαμούτε, αφού δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη μέχρι στιγμής. Οπότε, ο Βραζιλιάνος συμβουλεύει τον παλιό συμπαίκτη του να αδράξει την ευκαιρία και να μετακομίσει στην Πορτογαλία.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ