ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε "Κομαντάντε"

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during World Cup Group B qualifying match between Latvia and Portugal at the Skonto Stadium in Riga, Latvia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Roman Koksarov)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during World Cup Group B qualifying match between Latvia and Portugal at the Skonto Stadium in Riga, Latvia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Roman Koksarov) AP PHOTO/ROMAN KOKSAROV

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο περιθώριο της παρουσίασης των καινούριων παπουτσιών του, αναφέρθηκε στο προσωνύμιο "Κομαντάντε", το οποίο απέκτησε από τους συμπαίκτες του στην εθνική δηλώνοντας πως είναι κάτι που του ταιριάζει.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα "Κομαντάντε". Αυτό είναι το καινούριο παρατσούκλι του 33χρονου το οποίο του προσέδωσαν οι συμπαίκτες του στην εθνική.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι πρώτος σε συμμετοχές και σε γκολ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο παρατσούκλι του, το οποίο παραπέμπει στον Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα, στο περιθώριο της παρουσίασης των καινούριων παπουτσιών του με τη Nike.

Αναλυτικά ανέφερε: "Όταν παίζεις με τα χρώματα της χώρας σου θέλεις πάντοτε να κερδίζεις. Όταν αγωνίζομαι για την Πορτογαλία αισθάνομαι χαρούμενος, αισθάνομαι καλά όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Οι φίλοι μου είναι Πορτογάλοι. Οι ρίζες μου είναι εκεί. Το να είμαι αρχηγός της εθνικής με κάνει περήφανο. Το μέγεθος της χώρας δεν λέει τίποτα, είμαστε μια μικρή χώρα αλλά κερδίζουμε μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις. Μου αρέσει το "Κομαντάντε". Σημαίνει αυτός που είναι ο ηγέτης, αυτός που έχει δύναμη".

Photo credits: AP Photo/Roman Koksarov

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ