ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Φάμπιο Κοεντράο ενημέρωσε τον Σάντος πως δεν θα πάει στο Μουντιάλ

Sporting's Fabio Coentrao runs with the ball during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Fabio Coentrao runs with the ball during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Sporting CP and Astana at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday Feb. 22, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Φάμπιο Κοεντράο δεν πρόκειται να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, καθώς εδώ και μία εβδομάδα έχει ενημερώσει τον Φερνάντο Σάντος πως δεν νιώθει σε θέση να βοηθήσει την Πορτογαλία

Δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 ο Φάμπιο Κοεντράο, καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε πως δεν νιώθει σε θέση να βοηθήσει την Πορτογαλία.

"Την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από έντονη σκέψη, ενημέρωσα την εθνική ομάδα πως έπειτα από μία πολύ κουραστική σεζόν, δεν νιώθω στην κατάσταση που πρέπει για να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην κούρσα για τον παγκόσμιο τίτλο", έγραψε στο facebook ο 30άχρονος παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και συμπλήρωσε: "Δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη μου στη χώρα μου και ελπίζω στο μέλλον να την εκπροσωπώ συχνότερα. Μέχρι τότε θα είμαι πάντα ένα από αυτούς που την υποστηρίζει απ' έξω. Θα σας δω σύντομα. Καλή τύχη παιδιά".

Τα δύο αριστερά μπακ που αναμένεται να πάρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Φερνάντο Σάντος είναι οι Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ) και Μάριο Ρουί (Νάπολι).

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ