ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μουρίνιο: "Ούτε να με σκέφτεστε για Εθνική"

Μουρίνιο: "Ούτε να με σκέφτεστε για Εθνική"

Ταφόπλακα στα όνειρα των Πορτογάλων που θέλουν να τον δουν στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, έβαλε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλίας, TVI24, απέρριψε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "Σελεσάο ντα Κίνας", αν και στο παρελθόν είχε φτάσει πολύ κοντά.

"Δε μίλησε κανείς μαζί μου. Δεν υπήρχε περίπτωση καν να αποδεχτώ μία τέτοια πρόταση. Δεν αξίζει, ούτε να το σκέφτονται. Η δουλειά σε ένα σύλλογο, όπως η Τσέλσι δεν είναι μόνο να προπονείς, αλλά και πολλά άλλα πράγματα πέρα από αυτό. Ύστερα είναι θέμα ηθικής και σεβασμού . Υπάρχουν τόσοι προπονητές άνεργοι και κατάλληλοι για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, που δεν έχει νόημα."

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε αποδεχτεί πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του, αλλά ο "γάμος" κόλλησε στις αντιρρήσεις του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Τότε είχαν έρθει στη Μαδρίτη ο Ζιλμπέρτο Μαντάιλ και ο Ζοάο Ροντρίγκες για να μιλήσουν μαζί μου. Μίλησαν στην καρδιά μου και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον προπονητή, με τα στοιχεία του προφίλ που ήθελαν για εκείνο το διάστημα. Μίλησαν μαζί μου και αποδέχτηκα. Αυτό γιατί ήταν μία απρόσμενη κατάσταση, ήταν κάτι που δεν ήταν εύκολο. Ήταν μία αντίδραση, συναισθηματική. Πείστηκα και όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου είπε ότι ήταν αδύνατο, απογοητεύτηκα. Αλλά μετά από σκέψη, κατάλαβα ότι ήταν το σωστό γιατί είναι δύο δουλειές ασυμβίβαστες"

πηγή:abola, sapo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ