ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μήτρογλου - μανία στην Πορτογαλία

Μήτρογλου - μανία στην Πορτογαλία
Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε δυο γκολ απέναντι στην Μπράγκα και το "da Luz" άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Δυο ακόμα γκολ για τον Έλληνα "πιστολέρο" στην Πορτογαλία , αυτή τη φορά εναντίον της Μπράγκα, ενώ ένα υπέροχο τέρμα σκόραρε και ο Ανδρέας Σάμαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κώστας Μήτρογλου έχει αρχίσει να λατρεύεται από τους φιλάθλους της Μπενφίκα που τον αποθεώνουν τόσο στο γήπεδο όσο και στα social media.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο 28άχρονος επιθετικός είδε το "da Luz" να σηκώνεται στο πόδι και να τον αποθεώνει φωνάζοντας το όνομα του. Στο τέλος, μάλιστα, αναδείχθηκε και MVP και δήλωσε πως τον ενδιαφέρουν τα επόμενα παιχνίδια:

"Είναι υπέροχο ότι ψηφίστηκα MVP, όμως το πιο σημαντικό είναι η νίκη και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια", είπε χαρακτηριστικά ο Μήτρογλου.

Να σημειώσουμε πως ο 28άχρονος άσος είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα (είναι εκεί με δανεισμό), όμως αν συνεχίσει έτσι ( σπάσει το φράγμα των 30 γκολ στο σύνολο) δεν αποκλείεται να έρθει η πολυπόθητη πρόταση ομάδας από το πάνω ράφι.



Mitroglou recebe o prémio de Homem do Jogo!#EPluribusUnum #Juntos

Posted by Sport Lisboa e Benfica on Friday, 1 April 2016
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ