ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μάρτυρας υπεράσπισης του Σίλβα ο Σάντος

Μάρτυρας υπεράσπισης του Σίλβα ο Σάντος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Σάντος είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Μάρκο Σίλβα στη διαμάχη του με πρώην πρόεδρο της Σπόρτινγκ χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του δευτέρου ως προσβλητικές.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει αποχωρήσει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ πάνω από ένα χρόνια, αλλά μερικοί λογαριασμοί του με τα "λιοντάρια" παραμένουν ανοικτοί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δώσει το παρών στην εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του πρώην προέδρου της ομάδας της Λισαβώνας, Ζοζέ Εντουάρντο.

"Ο Μάρκο έχει άλλα ενδιαφέροντα. Όχι, πάντα να πετύχει στο "Αλβαλάδε", είχε πει το Δεκέμβρη του 2014. Έτσι, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού - παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος - κινήθηκε νομικά και απαιτεί αποζημίωση ύψους 45.000 ευρώ.

Μάρτυρας υπεράσπισής του είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ενώπιον του δικαστηρίου της πορτογαλικής πρωτεύουσας υποστήριξε την Πέμπτη ότι τα λόγια του Ζοζέ Εντουάρντο τον σόκαραν, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις τους προσβλητικές.

"Eίχα μιλήσει τότε με τον Μάρκο και του είχα δηλώσει την συμπαράστασή μου. Με σόκαραν όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν. Θεωρώ πως ήταν προσβολή της προσωπικότητάς του. Aντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι προπονητές δέχονται κριτική, αλλά η συγκεκριμένη ήταν προσβλητική. Ο Μάρκο Σίλβα δε λειτούργησε υπέρ τρίτων", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού,

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ