ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αυτή τη φορά δάκρυα χαράς"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αυτή τη φορά δάκρυα χαράς"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει σε τελικό με την εθνική Πορτογαλίας μετά από 12 χρόνια και ξεκαθάρισε ότι εάν είναι να δακρύσει - όπως το 2004 απέναντι στην Ελλάδα- αυτή τη φορά να είναι για τη χαρά της κατάκτησης.

Η εθνική Πορτογαλίας νίκησε με 2-0 αυτή της Ουαλίας και είναι στον τελικό του Euro 2016. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι ακόμη οι Ίβηρες δεν έχουν κατακτήσει τίποτα παρά μόνο μια σπουδαία πρόκριση, ενώ παρέπεμψε στην κριτική που δέχεται, στην προσωπική του στατιστική.

"Ήταν κάτι που ονειρευόμασταν από την αρχή. Ήταν ένας μακρύς δρόμος που διασχίσαμε και παλεύουμε. Περάσαμε από περίπλοκη φάση, αλλά καλύτερα να ξεκινάς άσχημα και να τελειώνεις καλά. Αυτός ο προπονητής κι αυτοί οι παίκτες το αξίζουν. Όλο το ιατρικό επιτελείο αξίζει συγχαρητήρια. Μέχρι τώρα δεν κερδίσαμε τίποτα, αλλά το όνειρο ακόμη είναι εδώ".

- Το 2004 ξέσπασες σε δάκρυα μετά την ήττα από την Ελλάδα. Δώδεκα χρόνια μετά είσαι ξανά σε τελικό...

"Ελπίζω να είναι χαμόγελα και δάκρυα χαράς τώρα. Πάντα έλεγα ότι όνειρό μου είναι να κερδίσω κάτι με την Πορτογαλία. Είμαστε πιο κοντά και το πιστεύω".

- Μια απάντηση στις κριτικές που δέχεσαι;

"Είναι 13 χρόνια που παίζω στο πιο υψηλό επίπεδο. Οι αριθμοί δεν κάνουν λάθος. Με πολλή δουλειά και ταπεινότητα, τα πράγματα έρχονται φυσιολογικά".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ