ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κέρδισε τη δίκη και την αποζημίωση ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017.  (Mike Egerton/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του Μάρκο Σίλβα στην υπόθεση δυσφήμισης από παράγοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του επιδίκασε χρηματική αποζημίωση.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μάρκο Σίλβα στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με συνέπεια να του επιδικαστεί αποζημίωση για τη δυσφήμιση που υπέστη.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του αθλητικού διευθυντή των "λιονταριών", Ζοζέ Εντουάρντο, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει ότι "λειτουργούσε για το συμφέρον του" και ότι επιχειρούσε "να απολύσει τον πρόεδρο".

Ο Εντουάρντο είχε τοποθετηθεί εναντίον του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, μετά από την απόλυσή του από τον πορτογαλικό σύλλογο, στο τέλος της σεζόν 2014-2015, παρότι ο Σίλβα πανηγύρισε το κύπελλο και την έξοδο στο Champions League με τη Σπόρτινγκ.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 10.000 ευρώ στον νυν προπονητή της Χαλ και 5.400 ευρώ στο κράτος, πιθανότατα για τα δικαστικά έξοδα.

Ο Σίλβα είχε αξιώσει αρχικά 45.000 ευρώ σε τρεις δόσεις σύμφωνα με την " O Jogo", με την κάθε μία να αφορά ένα από τα τρία δυσφημιστικά σχόλια του Εντουάρντο, ωστόσο ο δικαστής έκρινε ως μία την παράβαση.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ