ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κατσουράνης: "Η Μπενφίκα να κρατήσει τον Μήτρογλου"

Κατσουράνης: "Η Μπενφίκα να κρατήσει τον Μήτρογλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα βοηθήσει τη Μπενφίκα να στεφθεί πρωταθλήτρια και εξήγησε ότι πρέπει να αγοραστούν τα δικαιώματα του.

Το νικητήριο γκολ του Κώστα Μήτρογλου που έδωσε στη Μπενφίκα τη νίκη επί της Σπόρτινγκ με 1-0 και την προβίβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τον έχει φέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Πορτογαλία. Μετά τον Κάρλος Ζέκα, που προέτρεψε τη διοίκηση τον "αετών" να τον κρατήσει στο Ντα Λουζ, το ίδιο έπραξε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Πατρινός χαφ, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων TFS και τόνισε ότι ο Μήτρογλου μαζί με τον Σάμαρη, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην κατάκτηση του τίτλου.

"Πρέπει να τον κρατήσει η Μπενφίκα. Έχει κάνει πολλή καλή δουλειά και έχει σκοράρει πολλά γκολ. Φαίνεται ότι έχει προπονηθεί πολύ και βελτιώνεται. Με τη Σπόρτινγκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, σκόραρε το γκολ της νίκης και βοήθησε με την απόδοση του. Οι δύο Έλληνες, ο Μήτρογλου και ο Σάμαρης, θα βοηθήσουν τη Μπενφίκα να πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν το εξασφάλισε, αλλά είναι σημαντικό ότι πέρασε πρώτη" ανέφερε ο "Κατσούρ".

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτρογλου αγωνίζεται στη Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ και στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ