ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ίντερ, Λάτσιο και Σαχτάρ θέλουν τον Κονσεϊσάο

Porto coach Sergio Conceicao gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto coach Sergio Conceicao gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Δύο ομάδες των οποίων τη φανέλα έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής, Ίντερ και Λάτσιο, αλλά και η Σαχτάρ έχουν προσεγγίσει τον προπονητή της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση της Primeira Liga και "νερό στο όνομά του" δεν πίνουν μόνο στον πορτογαλικό Βορρά.

Το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των "δράκων" είναι αμφίβολο γιατί οι "σειρήνες" ηχούν στ' αυτιά του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "A Bola" ο 43χρονος προπονητής έχει προτάσεις τόσο από την Ιταλία, όσο κι από την Ουκρανία.

Από τη γειτονική χώρα ενδιαφέρονται δύο ομάδες, τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει. Η Ίντερ και η Λάτσιο. Το μέλλον τόσο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην ομάδα του Μιλάνο όσο και του Σιμόνε Ιντζάγκι σε αυτήν τη Ρώμης δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Από την Ουκρανία είναι η Σαχτάρ που ενδιαφέρεται για τον Σέρζιο Κονσεϊσάο καθώς ο συμπατριώτης του, Πάουλο Φονσέκα, δύσκολα θα συνεχίσει στο Ντόνετσκ.

Σε κάθε περίπτωση, η Πόρτο καταβάλλει προσπάθεια να τον κρατήσει στον πάγκο της με δέλεαρ τη γενναία αύξηση του μεταγραφικού της μπάτζετ.

Photo credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ