ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ιδανικό ξεκίνημα για Πόρτο

Ιδανικό ξεκίνημα για Πόρτο

Κάτι παραπάνω από μισό ημίχρονο χρειάστηκε η Πόρτο έως ότου μπει... στο κλίμα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τη Ρίο Άβε με 3-1.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αυτό δεν την προβλημάτισε ιδιαίτερα. Η Πόρτο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρίο Άβε (1-3), πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, από τη στιγμή που μπήκε το "πρέπει" στη ζωή της.

Οι "μπλε" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36ο λεπτό μετά το γκολ που σημείωσε ο Μαρσέλο, για να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα όμως, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο για την Πόρτο, η οποία "ανέβασε" κατακόρυφα την απόδοσή της. Για αρχή ισοφάρισε με τον Χεσούς Κορόνα στο 40ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ούσες ισόπαλες.

Όχι για πολύ όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να "καθαρίσουν" γρήγορα το παιχνίδι. Πρώτα σκόραρε ο Έκτορ Ερέρα (στο 52') για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το γκολ του Αντρέ Σίλβα οκτώ λεπτά αργότερα (στο 60') έβαλε... τέλος στις όποιες αμφιβολίες υπήρξαν περί της επικράτησης της Πόρτο στην έδρα της Ρίο Άβε.


Rio Ave 1-3 FC Porto HD All Goals & Full... από 1SportS
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ