ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Σπόρτινγκ πήρε το ντέρμπι

Η Σπόρτινγκ πήρε το ντέρμπι

Η Σπόρτινγκ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όμως έκανε την ανατροπή κόντρα στην Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Σπόρτινγκ και Πόρτο αναμετρήθηκαν στην Λισσαβώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Primeira Liga μπροστά σε 49.390 θεατές στο "Estádio Alvalade" και εκείνη που χαμογέλασε στο ντέρμπι ήταν η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Οι "δράκοι" άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 8' με τον Φελίπε, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση: αρχικά ισοφάρισαν στο 14' με το "βαρύ πυροβολικό" τους στην επίθεση, τον Σλιμανί, ενώ ο Ζέλσον έφερε τούμπα το ματς στο 26'.

Η Σπόρτινγκ πήρε το ντέρμπι

Το 2-1 έμελε να είναι και το τελικό σκορ στο ντέρμπι, με την Σπόρτινγκ να φτάνει έτσι στους 9 βαθμούς και να γίνεται η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές που έχει μόνο νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Κοάτες, Σεμέδο, Ζεέγκελαρ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον (69' Τζόελ Κάμπελ), Άντριεν Σίλβα, Μπρούνο Σέσαρ (88' Μανέ), Μπράιαν Ρουίς (68' Μπρούνο Παουλίστα), Σλιμανί

Πόρτο: Κασίγιας, Λαγιούν, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέγες, Ερέρα, Περέιρα, Κορόνα (46' Όλιβερ Τόρες), Οτάβιο (85' Άντριαν Λόπες), Αντρέ (74' Ντεπουάτρ), Σίλβα

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ