ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Σπόρτινγκ αυξάνει τη ρήτρα του Ζέλσον Μαρτίνς για να προλάβει τη Λίβερπουλ

Sporting's Gelson Martins celebrates after scoring his goal during the Champions League soccer match between FC Steaua Bucharest and Sporting CP at the National Arena, in Bucharest, Romania, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Sporting's Gelson Martins celebrates after scoring his goal during the Champions League soccer match between FC Steaua Bucharest and Sporting CP at the National Arena, in Bucharest, Romania, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Να προλάβει επίδοξους μνηστήρες για τον Ζέλσον Μαρτίνς θέλει η Σπόρτινγκ, αυξάνοντας τη ρήτρα του. Φαβορί η Λίβερπουλ για την απόκτησή του.

Η μεταγραφή του Κοουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στην τελική συμφωνία.

Ήδη, οι ''κόκκινοι'' έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, με το τελευταίο όνομα στη λίστα να είναι αυτό του μεσοεπιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζέλσον Μαρτίνς.

Το ενδιαφέρον των Άγγλων είναι υπαρκτό και γι' αυτό το λόγο η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να αυξήσει τη ρήτρα του 22χρονου Μαρτίνς.

Ο πρόεδρος των ''λιονταριών'', Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να αυξήσει τη ρήτρα του από τα 60.000.000 στα 100.000.000 ευρώ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα στη σεζόν. Σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει εννέα τέρματα, έχοντας παράλληλα και εφτά ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, από τις οποίες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2015.

Photo Credits: AP Photo/Vadim Ghirda

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ