ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κόντρα Μπενφίκα-Σπόρτινγκ για την αγκωνιά στον Σάμαρη

Κόντρα Μπενφίκα-Σπόρτινγκ για την αγκωνιά στον Σάμαρη

Η Μπενφίκα ζητά την τιμωρία του Αλγερινού επιθετικού της Σπόρτινγκ, Ισλάμ Σλιμανί, για την αγκωνιά στον Έλληνα διεθνή μέσο των "αετών", Ανδρέα Σάμαρη. (video)

Η Σπόρτινγκ νίκησε στην παράταση με 2-1 την Μπενφίκα στο ντέρμπι της Λισαβόνας για το πορτογαλικό κύπελλο και προκρίθηκε στους "16" της διοργάνωσης. Ο Ανδρέας Σάμαρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά πριν το τέλος της παράτασης, με τους "αετούς" να διαμαρτύρονται για μία φάση στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Έλληνας διεθνής μέσος.

Συγκεκριμένα δέχθηκε αγκωνιά από τον Ισλάμ Σλιμανί. Ωστόσο ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον Αλγερινό επιθετικό της Σπόρτινγκ, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο τέρμα για τα λιοντάρια στο 112ο λεπτό. Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία είναι η αντιαθλητική συμπεριφορά του Αλγερινού επιθετικού στον Έλληνα μέσο, με την Μπενφίκα να προσφεύγει στη Λίγκα ζητώντας την τιμωρία του ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ.

Η προβλεπόμενη τιμωρία για τον Σλιμανί, βάσει του πειθαρχικού κώδικα της πορτογαλικής Λίγκας είναι αποκλεισμός έως και τα πέντε επόμενα ματς των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Δείτε το βίντεο με την αγκωνιά του Σλιμανί στον Σάμαρη:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ