ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φαβορί για Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο και ο προπονητής της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, είναι το φαβορί για την αντικατάστασή του. Οι άλλοι δύο στη λίστα των "δράκων".

Στο διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μεταγραφικά σενάρια τον έφερναν κοντά στην Πόρτο. Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα δεν πήρε το δρόμο για τον πορτογαλικό Βορρά, ούτε μετά την αποχώρησή του από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Τώρα, οι συγκυρίες ευνοούν έναν πιθανό "γάμο". Η Χαλ υποβιβάστηκε από την Premier League, ο Μάρκο Σίλβα θα αποχωρήσει ενώ και ο πάγκος των "δράκων" είναι "ορφανός" μετά και την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο τη Δευτέρα το βράδυ.

Είναι το φαβορί, αλλά δεν είναι ο μόνος στη λίστα της Πόρτο με τους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική της ηγεσία. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος θα φύγει από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, φαίνεται ότι έχει "συμπάθειες", ενώ οι μετοχές του τεχνικού της Βιτόρια Γκιμαράες, Πέδρο Μαρτίνς, ολοένα κι... ανεβαίνουν.

Όπως και να 'χει, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χαλ φαίνεται ότι διατηρεί το αδιαφιλονίκητο προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο.

Photo credits: Dave Thompson/PA via AP

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ