ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έχασε τις αισθήσεις του παίκτης της Νασιονάλ

Έχασε τις αισθήσεις του παίκτης της Νασιονάλ

Αναίσθητος στο έδαφος έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ, Οκάτσα Χαμζαουί. Ο 26χρονος διεκομίσθη κατευθείαν στο νοσοκομείο, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο. (VIDEO, PHOTO)

Ο Ράιαν Μέισον έγινε άθελα του ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Χαλ, καθώς υπέστη κάταγμα στο κρανίο, ύστερα από σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ. Βέβαια, αυτό δεν ήταν το τελευταίο αρνητικό περιστατικό στον χώρο του ποδοσφαίρου, μιας κι ο Οκάτσα Χαμζαουί της Νασιονάλ έπεσε αναίσθητος, ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι.

Στο 48ο λεπτό της συνάντησης Τσάβες - Νασιονάλ (2-0), ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο κι έχασε τις αισθήσεις του, δημιουργώντας ανησυχία σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό διαιτητής και παίκτες σταμάτησαν το παιχνίδι, μιας και κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Έχασε τις αισθήσεις του παίκτης της Νασιονάλ

Ο 26χρονος διεκομίσθη κατευθείαν στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Βέβαια, θα παραμείνει προληπτικά στο κρεβάτι και τις επόμενες ημέρες.

Ο Χαμζαουί όχι μόνο έχει βρει τις αισθήσεις του, αλλά ανέβασε φωτογραφία στο Facebook, με την οποία καθησύχασε το φίλαθλο κοινό για την κατάσταση της υγείας του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ