ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έτοιμος για επιστροφή ο Φέισα

Έτοιμος για επιστροφή ο Φέισα

Ο Λιούμπομιρ Φέισα ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του, είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την Μπενφίκα και υπογράφοντας αυτόγραφα της μπουτίκ ευχαρίστησε αυτούς που τον στήριξαν

Σε λίγες ήμερες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον σοβαρό τραυματισμό του Λιούμπομιρ Φέισα και ο Σέρβος άσος είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την Μπενφίκα.

Στις 10 Απριλίου 2014 υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση των "αετών" με την Άλκμααρ για το Europa League και εν συνεχεία πέρασε αρκετό χρόνο στην Ελλάδα, έπειτα από την εγχείρηση.

Θυμίζουμε πως τον Αύγουστο του 2013 η ομάδα της Λισαβόνας τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό έναντι 4.500.000 ευρώ, ενώ ίσως σύντομα να τον δούμε να συνθέτει δίδυμο στο κέντρο με τον Ανδρέα Σάμαρη, τον οποίο η Μπενφίκα πήρε το καλοκαίρι του 2014 από τον Ολυμπιακό με 10.000.000 ευρώ.

Ο Φέισα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και έχει ήδη παίξει δύο φορές με την 2η ομάδα της Μπενφίκα. Στο πρώτο ματς στις 11 Μαρτίου έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο στις 18 Μαρτίου έπαιξε μέχρι το 71' και μάλιστα πήρε κίτρινη κάρτα στο 49'.

Ο 26άχρονος άσος την Τετάρτη βρέθηκε στην μπουτίκ της Μπενφίκα με τον Όλα Τζον και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την πρώτη ομάδα (ίσως είναι στην αποστολή για το ματς με τη Νασιονάλ το Σάββατο).

"Έλειπα για καιρό και το σημαντικό είναι πως νιώθω καλά", τόνισε ο Σέρβος και συνέχισε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου και νομίζω θα ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος".

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν. Την οικογένειά μου, τους ανθρώπους της Μπενφίκα, της εθνικής Σερβίας, τους γιατρούς, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους".

"Για όλους αυτούς είμαι ξανά δυνατός και νιώθω καλά. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Επέστρεψα στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα".

"Το επόμενο ματς με την Νασιονάλ δεν θα είναι εύκολο. Θα είμαστε όμως κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αν τα δώσουμε όλα θα πάρουμε τη νίκη".

Απαντώντας σε ερώτηση για τους φιλάθλους της Μπενφίκα, ολοκλήρωσε: "Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους και μας δίνουν δύναμη. Όπως λέμε και στα αποδυτήρια... Όλοι Μαζί".

Έτοιμος για επιστροφή ο Φέισα
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ