ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επίσημο: Στη Φεϊρένσε ο Ουάρντα

Επίσημο: Στη Φεϊρένσε ο Ουάρντα

Η Φεϊρένσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ.

Παίκτης της Φεϊρένσε είναι με κάθε επισημότητα ο Αμρ Ουάρντα. Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος άσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Al-Fateh απ' τη Σαουδική Αραβία έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά τελικά ο Αιγύπτιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

"Η Φεϊρένσε είναι ένας απ' τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Πορτογαλία. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περυσινή σεζόν τη φανέλα της Φεϊρένσε φόρεσε ο Τάσος Καραμάνος ως δανεικός απ' τον Ολυμπιακό, μετρώντας εφτά γκολ και δύο ασίστ σε 36 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ