ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επίσημα στην Σπόρτινγκ ο Κοεντράο

Real's Fabio Coentrao, right, fights for the ball with Dortmund's Lukasz Piszczek during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in the Signal Iduna stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, April 8, 2014. (AP Photo/Martin Meissner)
Real's Fabio Coentrao, right, fights for the ball with Dortmund's Lukasz Piszczek during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in the Signal Iduna stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, April 8, 2014. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Φάμπιο Κοεντράο θα φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη σεζόν 2017-2018, έστω κι αν τις απολαβές του θα τις καλύπτει ουσιαστικά η Ρεάλ.

Μετά από περίπου έναν μήνα μετά από τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Ρεάλ και Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Φάμπιο Κοεντράο, οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης ανακοίνωσαν την εξέλιξη.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα αγωνιστεί στην ομάδα της Λισαβόνας για έναν χρόνο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για πρώτη φορά από το 2011.

Ο 29χρονος διεθνής ήταν εκτός πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν για ακόμα μία χρονιά και μετά από την περσινή σεζόν που αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια, αποδέχθηκε ακόμα έναν δανεισμό. Το 2015-2016, ο Ράφα Μπενίτεθ τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Μονακό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Ιουνίου, η Ρεάλ ήθελε να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή και γι' αυτό ήταν διατεθειμένη να καλύψει το 90% των ετήσιων απολαβών του (3,5 εκατ. ευρώ), με τη Σπόρτινγκ να του καταβάλλει μόλις 350.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ