ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εκτός ο Σίλβα, μέσα ο Κοεντράο για Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζόρζε Ζεζούς είδε τον Χόναταν Σίλβα να βγαίνει νοκ-άουτ για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά τον Φάμπιο Κοεντράο να "βγάζει" 90λεπτο κόντρα στη Φαμαλισάο και να τίθεται στη διάθεσή του. Πώς ο τραυματισμός χάλασε τα πλάνα του Πορτογάλου.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 τη Φαμαλισάο και προκρίθηκε στους "16" του πορτογαλικού Κυπέλλου, αλλά ο Ζόρζε Ζεζούς χάνει τον Χόναταν Σίλβα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο 23χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ των "λιονταριών" τραυματίστηκε στο 12ο λεπτό, αντικαταστάθηκε από τον Ζέλσον Μαρτίνς και σύμφωνα με τον τεχνικό του θα μείνει εκτός για το ανωτέρω διάστημα.

"Ο Χόναταν Σίλβα έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο θα έχει καλύτερη άποψη την Παρασκευή. Αλλά, ο τραυματισμός αυτός με ανησυχεί. Από την εμπειρία μου, θεωρώ ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Με τα δεδομένα αυτά κι αν δεν αλλάξει κάτι με την επίσημη διάγνωση, ο Αργεντινός θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/11, 21:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το ευχάριστο νέο για τον Ζόρζε Ζεζούς είναι ότι επέστρεψε ο Φάμπιο Κοεντράο (μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ), ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Φαμαλισάο: "Ένα από τα καλά που κρατώ από το παιχνίδι, είναι ότι αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια αυτού ο Κοεντράο", υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής. Βέβαια, το "πείραμα" δεν πέτυχε. Ξεκίνησε τον Κοεντράο σε θέση αριστερού εξτρέμ (καθώς ο Ακούνια είναι τραυματίας), αλλά με τον τραυματισμό του Χόναταν Σίλβα τον γύρισε αναγκαστικά ξανά πίσω σε θέση αριστερού μπακ.

Απέναντι στους "ερυθρόλευκους" δεδομένα απόντες είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Σεμπαστιάν Κόατες (έχει τρεις κίτρινες κάρτες στα πρώτα τέσσερα ματς της φάσης των ομίλων), αλλά και ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Μάρκος Ακούνια, ο οποίος είναι τραυματίας κι αναμένεται να επανέλθει από τον τραυματισμό του τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου.

Αισιοδοξία επικρατεί, όπως ομολόγησε ο Πορτογάλος προπονητής, ότι οι Κριστιάνο Πιτσίνι, Ζερεμί Ματιέ και Ουίλιαμ Καρβάλιο θα είναι έτοιμοι για το ματς με τους "ερυθρόλευκους", ενώ αμφίβολος (αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες συγκλίνουν προς το να μην καταφέρει να αγωνιστεί) παραμένει ο Σεϊντού Ντουμπιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ