ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Ο μάνατζερ του Ντανιέλ Οσβάλντο βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιο του πελάτη του με την Πόρτο και να υπογράψει τον Γενάρη στη Μπόκα Τζούνιορς.

Δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην Πόρτο ο Οσβάλντο καθώς ο ατζέντης του βρίσκεται ήδη στο Οπόρτο για να λυθεί το συμβόλαιό του προκειμένου να υπογράψει ως ελεύθερος στην Μπόκα Τζούνιορς τον Γενάρη.

Σύμφωνα με το TyC Sports ο Οσβάλντο θέλει να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη στη Μπόκα και να αποτελέσει δίδυμο με τον Κάρλος Τέβες. Η ομάδα της Αργεντινής θέλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να καλύψει το κενό το Τζόναθαν Καγιέρι που θα κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Δεν ξεπερνάει τις 15 εμφανίσεις στις τελευταίες πέντε ομάδες του ο Οσβάλντο

Από το 2013, όταν και έφυγε από τη Ρόμα για να πάει στη Σαουθάμπτον, δίνεται δανεικός συνέχεια και δεν ξεπερνάει τις 15 εμφανίσεις στις τελευταίες πέντε ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Ρόμα, η αρχή της πτώσης

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Υπέγραψε τον Αύγουστο του 2011 στους Ρωμαίους για 15 εκατομμύρια ευρώ από την Εσπανιόλ αλλά ένας τσακωμός με τον Λαμέλα στην προπόνηση αποτέλεσε την αντίστροφη μέτρηση για τον Οσβάλντο. Συγκεκριμένα του έριξε μπουνιά αφού ο Λαμέλα δεν του έδωσε πάσα σε μια προπόνηση!

Ο τελικός του κυπέλλου απέναντι στη Λάτσιο ήταν η τελευταία εμφάνισή του με τη Ρόμα καθώς επιτέθηκε λεκτικά στον φροντιστή Αουρέλιο Αντρεατσόλι επειδή είχε μόνο 15 λεπτά συμμετοχής.

Σαουθάμπτον, οι δανεισμοί και η λύση του συμβολαίου (13 εμφανίσεις)

Football - Southampton v Crystal Palace - Barclays Premier League - St Mary's Stadium - 28/9/13 Dani Osvaldo celebrates after scoring the first goal for Southampton Mandatory Credit: Action Images / Adam Holt Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ?live? services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Football - Southampton v Crystal Palace - Barclays Premier League - St Mary's Stadium - 28/9/13 Dani Osvaldo celebrates after scoring the first goal for Southampton Mandatory Credit: Action Images / Adam Holt Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ?live? services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. ACTION IMAGES

Στους "Αγίους" υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας αλλά ουσιαστικά έπαιξε στην ομάδα μόνο μισή σεζόν. Εκεί βρήκε τον παλιό του προπονητή στην Εσπανιόλ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο ο οποίος προσπάθησε να αναγεννήσει την καριέρα του Αργεντινοιταλού.

Ο ανεξέλεγκτος χαρακτήρας του για ακόμη μια φορά του προκάλεσε προβλήματα καθώς τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο αλλά και με αγωνιστική τιμωρία μετά από επίθεση σε οπαδό στον αγώνα με τη Νιούκαστλ. Στην προπόνηση υπήρξε άλλο ένα συμβάν καθώς είχε τσακωμό με τον Ζοζέ Φόντε.

-Κεφάλαιο Γιουβέντους (11 εμφανίσεις)

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο
2014 AFP

Πήγε στη "Μεγάλη Κυρία" τον Γενάρη του 2014 με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάϊο. Δεν έπεισε τον Αντόνιο Κόντε καθώς σε 11 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα είχε μόνο ένα γκολ και έτσι επέστρεψε στη Σαουθάμπτον.

-Κεφάλαιο Ίντερ (12 εμφανίσεις)

. Milan (Italy), 14/09/2014.- Inter Milan's forward Pablo Daniel Osvaldo (L) celebrates after scoring the 4-0 lead during the Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo Calcio at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 14 September 2014. (Italia) EFE/EPA/DANIEL DAL ZENNARO
. Milan (Italy), 14/09/2014.- Inter Milan's forward Pablo Daniel Osvaldo (L) celebrates after scoring the 4-0 lead during the Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo Calcio at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 14 September 2014. (Italia) EFE/EPA/DANIEL DAL ZENNARO EFE

Η Σαουθάμπτον αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στην Ίντερ με αντάλλαγμα τον Σαφίρ Ταϊντέρ. Η περιπέτειά του στην Ίντερ τελείωσε για τον λόγο που έφυγε από τη Ρόμα, ο προβληματικός του χαρακτήρας. Δεν επέστρεψε στις προπονήσεις τις ομάδας για δυο μέρες, χωρίς να δώσει δικαιολογία για την απουσία του ενώ προηγουμένως είχε απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα μετά από τσακωμό με τον Μάουρο Ικάρντι.

-Κεφάλαιο Μπόκα Τζούνιορς (11 εμφανίσεις)

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Το Φλεβάρη μετά την Ίντερ πήγε ως δανεικός στη Μπόκα. όπως δήλωσε ο ίδιος: "ήταν όνειρο ζωής να έρθω εδώ". Έπαιξε αρκετά καλά αλλά δεν κέρδισε συμβόλαιο.

Πόρτο, η τελευταία προσπάθεια στην Ευρώπη (5 εμφανίσεις)

Δεν στέριωσε ούτε στην Πόρτο ο Οσβάλντο

Μετά την ανακοίνωση της Σαουθάμπτον τον Ιούλιο του 2015 πως "σπάει" το συμβόλαιο του Οσβάλντο η Πόρτο έτρεξε να τον υπογράψει ως ελεύθερο. Δεν έχει πείσει και αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ