ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Δανείστηκε Ντουμπιά η Σπόρτινγκ

Δανείστηκε Ντουμπιά η Σπόρτινγκ

Ο Σεϊντού Ντουμπιά δεν πρόκειται να "στεριώσει" στη Ρόμα, η οποία τον δάνεισε ξανά, αυτήν τη φορά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέταρτος δανεισμός σε δύο χρόνια για τον Σεϊντού Ντουμπιά από τη Ρόμα, αφού ο 29χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα "λιοντάρια", έχοντας φτάσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα πριν από μερικές ημέρες.

Ο Ντουμπιά είχε βρεθεί ξανά στη Λισαβόνα πριν από δύο χρόνια, όταν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετώπισε την Σπόρτινγκ για τα προκριματικά του Champions League, σημειώνοντας τρία γκολ στους δύο αγώνες.

Ο Ντουμπιά αποκτήθηκε από τη Ρόμα τον Ιανουάριο του 2015 έναντι 14.400.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 4,5 χρόνια. Τον Αύγουστο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός πίσω στην ΤΣΣΚΑ από όπου αποκτήθηκε, τον Φεβρουάριο του 2016 έπαιξε δανεικός στη Νιούκαστλ και τον Ιούνιο του 2016 κατέληξε στη Βασιλεία, σημειώνοντας 32 γκολ σε 57 ματς σε αυτά τα δύο χρόνια.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ