ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Δακρυσμένο τέλος ο Σέζαρ, σενάρια για... εορταστικό Βλαχοδήμο στη Μπενφίκα

Δακρυσμένο τέλος ο Σέζαρ, σενάρια για... εορταστικό Βλαχοδήμο στη Μπενφίκα

Δακρυσμένος και εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συμπαίκτες του στην Μπενφίκα, ο 38χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Ίντερ, Ζούλιο Σέζαρ, έβαλε το απόγευμα τέλος στην καριέρα του. Σενάρια για χειμερινή μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Λισσαβώνα. (VIDEO)

"Ο δρόμος τελειώνει εδώ, ήταν ευτυχία να σε βλέπω να παίζεις. Κατέκτησες πολλούς τίτλους, θα είσαι πάντα ένα πρότυπο, συγχαρητήρια, σ' αγαπώ πατέρα": μ' αυτό το post στο instagram ο γιος του Ζούλιο Σέζαρ, Κοέ, επιβεβαίωσε ουσιαστικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της "Record" για το πρόωρο τέλος της καριέρας του 38χρονου κίπερ της Μπενφίκα.

Και λίγο αργότερα, δακρυσμένος ο ίδιος, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του (μεταξύ των οποίων και ο Ανδρέας Σάμαρης) στα αποδυτήρια, παρότι στόχος του ήταν να ολοκληρώσει την πορεία του στην Μπενφίκα το προσεχές καλοκαίρι. "Ακόμη κι αν ο Θεός μου δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα εδώ μαζί σας για τρία χρόνια. Το δικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά εσείς συνεχίζετε. Να είστε βέβαιοι πως εκεί έξω θα έχετε έναν συμπαίκτη που θα υποστηρίζει καθέναν από εσάς" είπε μεταξύ άλλων ο Βραζλιάνος τερματοφύλακας, την ίδια ώρα που τα σενάρια ξαναφουντώνουν για τη μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Ιανουάριο.

Δακρυσμένο τέλος ο Σέζαρ, σενάρια για... εορταστικό Βλαχοδήμο στη Μπενφίκα

Ο 18χρονος Σβίλαρ και ο 23χρονος Βαρέλα συνθέτουν συνήθως πλέον το δίδυμο των γκολκίπερς στους "Αετούς",αλλά τα πορτογαλικά media επανέφεραν από σήμερα στην επιφάνεια την προοπτική της μετακίνησης του Βλαχοδήμου στη Λισσαβώνα από τον Ιανουάριο και όχι από το προσεχές καλοκαίρι. "Ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο Βλαχοδήμος" αναφέρει η "Record". Μα τώρα πλέον, όλα είναι ανοιχτά για τον 23χρονο κίπερ του Παναθηναϊκού που έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023...

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ