ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Καλώς ορίσατε Ανδρέας Σάμαρης!"

"Καλώς ορίσατε Ανδρέας Σάμαρης!"

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη για τα επόμενα πέντε χρόνια βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Διαβάστε αναλυτικά και δείτε το ελληνικό καλωσόρισμα

Ο 25χρονος μέσος πήγε την Πέμπτη στην Πορτογαλία και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000 ευρώ!

Όπως ανακοίνωσε η Μπενφίκα, ο παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα της Λισαβόνας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους "αετούς" να έχουν το 100% του ποδοσφαιριστή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα. Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Σάμαρης, αλλά και στην παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με το γκολ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει και η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του παίκτη, η οποία φτάνει τα 45.000.000 ευρώ, ενώ σχετική ανάρτηση έγινε και στο Twitter με τους Πορτογάλους να καλωσορίζουν τον Έλληνα διεθνή σε 4 γλώσσες. Πορτογαλικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά.

Σάμαρης: "Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή"

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η πώληση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τον Ανδρέα Σάμαρη να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε και τον " ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: " Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη!"

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ