ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ανακοίνωσε Ζόρζε Ζεζούς η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ανακοίνωσε Ζόρζε Ζεζούς η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ζόρζε Ζεζούς, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος των "λιονταριών" Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζεζούς έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο των "αετών της Λισσαβώνας" για αυτόν καθώς από το βράδυ της Παρασκευής (5/6) ανήκει επίσημα στο δυναμικό της συμπολίτισσάς της, Σπόρτινγκ .

"Ανακοινώνω επίσημα στους μετόχους πως ο Ζόρζε Ζεζούς έχει συμβόλαιο μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια και αποκαλύπτω πως η μοναδική εγγύηση που μπόρεσε να μου δώσει ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι πως θα προπονήσει το σύλλογο μέσα από την καρδιά του", δήλωσε ο πρόεδρος των "λιονταριών" Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Λίγη ώρα αργότερα η Σπόρτινγκ καλωσόρισε τον 60χρονο τεχνικό γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter "Καλωσήρθες σπίτι, Ζόρζε Ζεζούς", με τη σχετική φράση να συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Ζεζούς από τη νεαρή του ηλικία όταν ήταν παίκτης.

Ο λόγος προφανής καθώς η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1973 και στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ