ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ

"Τεσσάρα" με Μπερνς οι Αυστραλοί

"Τεσσάρα" με Μπερνς οι Αυστραλοί

"Καταιγιστική" ήταν η Αυστραλία στο πρώτο της παιχνίδι για το Κύπελλο Ασίας, που διεξάγεται στο Κατάρ, αφού συνέτριψε με 4-0 την Ινδία. Νίκη της Νοτίου Κορέας με 2-1 επί του Μπαχρέιν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Με τα "καγκουρό" αγωνίστηκε και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 77ο λεπτό αντί του Μπρετ Έμερτον.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Τιμ Κέιχιλ, ενώ στο 25' ο Χάρι Κιούελ έκανε το 2-0. Στο φινάλε του 1ου μέρους έγινε το 3-0 από τον Μπρετ Χόλμαν, ενώ στο 65' και πάλι ο Κέιχιλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ινδία: Πολ, Σ. Σινγκ, Γκ. Σινγκ, Ανουάρ, Μάνταλ, Ντίας (79' Ρ. Σινγκ), Λόρενς, Πράντιπ (61' Ουάντου), Νάμπι, Ράφι (63' Γιάνταβ), Τσέτρι

Αυστραλία: Σβάρτσερ, Ουίλκσιρ, Νιλ, Ογκνενόβσκι, Κάρνι, Έμερτον (77' Μπερνς), Κάλινα, Γιέντινακ (62' ΜακΚέι), Χόλμαν, Κιούελ (72' ΜακΝτόναλντ), Κέιχιλ

Πιο δύσκολη νίκη πήρε το άλλο φαβορί του ομίλου, η Νότιος Κορέα, που επικράτησε του Μπαχρέιν με 2-1. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γιά Τσέολ Κου, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στο 40' και στο 52'.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Μπαχρέιν ήταν να μειώσουν στο 86ο λεπτό με τον Αΐς, που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Νότιος Κορέα: Σουνγκ Ριόνγκ Γιούνγκ, Ντου Ρι Τσα, Τάε Χούι Κουάκ, Γιούνγκ Σου Λι, Γιούνγκ Πιό Λι, Σουνγκ Γιόνγκ Κι, Γιόνγκ Ράε Λι, Τσουνγκ Γιόνγκ Λι, Γι Σουνγκ Παρκ, Γιά Τσέολ Κου (78' Κι Χουν Γιέομ), Ντονγκ Ουόν Γι (68' Χέουνγκ Μιν Σον, 85' Γιόνγκ Χιούνγκ Τσο)

Μπαχρέιν: Μανσούρ, Ομάρ, Μαρζουκί, Μεσκάς, Αλ Χουτί, Αμπντουλατίφ (79' Αλ Ντακίλ), Φαταντί, Αΐς, Μπαμπά (11' Ρακέα), Αμπντουλραχμάν (69' Αγιάντ), Τζον

TAGS ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ