ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Κλάιν

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Κλάιν

Ο Ναθάνιελ Κλάιν έγινε το έκτο κατά σειρά καλοκαιρινό απόκτημα της Λίβερπουλ, βάζοντας την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους".

Μετά από τρία χρόνια στη Σαουθάμπτον με την οποία έγινε ευρέα γνωστός στο αγγλικό φίλαθλο κοινό ο Ναθάνιελ Κλάιν πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τη Λίβερπουλ να τον αποκτάει καταβάλλοντας το ποσό των 12.500.000 λιρών.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είδε να απορρίπτεται η πρώτη της πρόταση προς τη Σαουθάμπτον, ύψους 10.000.000 λιρών, όμως επανήλθε με νέα βελτιωμένη και τον έντυσε στα κόκκινα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ συνιστά το έκτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αυτό το καλοκαίρι, καθώς είχαν προηγηθεί οι Μίλνερ, Ινγκς, Γκόμεζ, Μπόγκταν και Φιρμίνο, ενώ να σημειωθεί πως στην τριετια του στους "άγιους" αγωνίστηκε σε 94 ματς στην Premier League.

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Κλάιν

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να έρθω εδώ και να παίξω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τέτοια ιστορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Με το που έδειξε η Λίβερπουλ ενδιαφέρον για μένα ήθελα να προχωρήσει η συμφωνία των δύο ομάδων.

Έχω παίξει στο παρελθόν στο "Anfield" και γνωρίζω την ατμόσφαιρα. Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να εκπληρώσω τις προσδοκίες μου", δήλωσε ο 24χρονος άσος.

#LFC are delighted to confirm that a deal has been completed to sign England international defender Nathaniel Clyne from...

Posted by Liverpool FC onWednesday, July 1, 2015
TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ