ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στη Shanghai SIPG και ο Καρβάλιο

Στη Shanghai SIPG και ο Καρβάλιο

Στην κινεζική Shanghai SIPG θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Στην Κίνα θα συνεχίσει κι επίσημα την καριέρα του ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο άλλοτε παίκτης των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μεταγραφή για την Ασία και τη Shanghai SIPG.

Ο 38χρονος αμυντικός είναι ο επόμενος σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έκανε το μακρινό ταξίδι για την κινεζική Λίγκα. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα οι Όσκαρ, Μίκελ, Τέβες και Βίτσελ υπέγραψαν σε ομάδες της Κίνας. Απ' ότι φαίνεται οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να επενδύσουν και σε αμυντικούς, μιας και οι πρόσφατες αγορές τους αφορούσαν την επιθετική γραμμή.

Ο Καρβάλιο αποκτήθηκε ως ελεύθερος, καθώς είχε μείνει χωρίς ομάδα απ' το περασμένο καλοκαίρι, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τη Μονακό. Άξιο αναφοράς είναι ότι ήταν μέλος της εθνικής Πορτογαλίας, η οποία κατέκτησε το Euro 2016 υπό την καθοδήγηση του Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός θα βρει στη Shanghai SIPG τους γνώριμους για εκείνον Χουλκ, Όσκαρ, Έλκεσον και Αχμέντοφ. Ακόμα, προπονητής της ομάδας είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος του πρότεινε να μεταβεί στην Κίνα. Η μετακίνηση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα απ' τον επίσημο λογαριασμό της ασιατικής Λίγκας στο Twitter.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ