ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε

Στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε

Στο ισπανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Τσίρο Ιμόμπιλε καθώς η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε επίσημα το δανεισμό του στη Σεβίλλη.

Από την Τορίνο στη Ντόρτμουντ και από εκεί στη Σεβίλλη. Αυτή είναι η διαδρομή του Τσίρο Ιμόμπιλε τους τελευταίους 12 μήνες, με τον Ιταλό διεθνή στράικερ να μετακομίζει το περασμένο καλοκαίρι στη Ντόρτμουντ μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη "γκρανάτα" (22 γκολ στη Serie A) και φέτος να αφήνει τους "κιτρινόμαυρους" με προορισμό τη La Liga.

Στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε

"Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συμφώνησε τη μεταγραφή του επιθετικού Τσίρο Ιμόμπιλε στη Σεβίλλη. Υπό τον όρο πως θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις ο Ιταλός διεθνής θα ενταχθεί στη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βεστφαλοί.

Το κόστος της μεταγραφής φέρεται να είναι το πσό των 3.000.000 ευρώ, με τον γερμανικό σύλλογο να προχωράει σε αυτή την κίνηση καθώς ο Ιμόμπιλε δεν κατάφερε να ικανοποιήσει πέρυσι με τον φτωχό απολογισμό των 3 γκολ σε 24 παιχνίδια του στη Bundesliga.

Στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε

Σημειώνεται πως ο 25χρονος άσος γίνεται το όγδοο κατά σειρά καλοκαιρινό απόκτημα για την κάτοχο του Europa League, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να έχει ήδη προσθέσει στο ρόστερ της τους Κονοπλιάνκα, Εν'Ζονζί, Ραμί, Κακουτά, Εσκουδέρο, Κορν-Ντέλι και Λόπεθ.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ