ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (11/1)

Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho, right, and FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu pose for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho, right, and FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu pose for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Και αυτήν τη μεταγραφική περίοδο είναι... "Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr". Δείτε συγκεντρωμένες τις κινήσεις ενίσχυσης που έχουν γίνει αυτόν τον Ιανουάριο σε ειδική πλατφόρμα με top-5 για κάθε χώρα

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 10 χρόνια, έτσι και αυτόν τον Ιανουάριο είναι... "Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr".

Σε αυτό το πρώτο κείμενο θα γίνει μία μικρή αναφορά στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ενώ κάθε μέρα θα δημιουργείται νέο κείμενο με αναφορά στις μεταγραφές της ημέρας, φυσικά με όλα τα links για την πλατφόρμα που θα βρείτε τα πάντα!

Ο Κοουτίνιο και οι άλλοι

Η μεταγραφή του Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα απ' τη Λίβερπουλ με 120.000.000 ευρώ είναι αυτή που ξεχωρίζει (2η πιο ακριβή στην ιστορία), ενώ οι "κόκκινοι" πήραν κεντρικό αμυντικό παγκόσμιας κλάσης, τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ απ' τη Σαουθάμπτον. Σπουδαίο στόπερ πάντως πήρε και η "Μπάρτσα", τον Γέρι Μίνα απ' την Παλμέιρας.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος υπέγραψε στην Άρσεναλ, η Μπάγερν πήρε τον Βάγκνερ για αναπληρωματικό του Λεβαντόβσκι, η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε πάνω από 100.000.000 ευρώ για Ντιέγκο Κόστα και Βιτόλο, ενώ η Βαλένθια ενισχύθηκε με Βιέτο και Κοκλέν. Η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι, απέκτησε τον Ζινεντίν Μασάς ως ελεύθερο.

Στην Κύπρο ξεχωρίζει το ΑΠΟΕΛ, στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ, ενώ σε χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία δεν έχουν γίνει τόσο αξιολόγες κινήσεις για να συμπληρωθεί το top-5!

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (11/1)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 10 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες.

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ