ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κρούση για Ζιρού από Νάπολι και Μίλαν

Κρούση για Ζιρού από Νάπολι και Μίλαν

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να αναζητεί νέα ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο. Νάπολι και Μίλαν εξετάζουν την περίπτωσή του.

Στο στόχαστρο των Νάπολι και Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, ο Γάλλος εμφανίζεται θετικός στο να αποχωρήσει απ' την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, Νάπολι και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος δεν αποτελεί βασική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος φορ έχει αγωνιστεί μόνο σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος κι όλα ως αλλαγή, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται απογοητευμένος και να επιθυμεί να αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο 30χρονος διεθνής αγωνίζεται στην Άρσεναλ απ' τη σεζόν 2012-13. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 194 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 85 τέρματα. Μπορεί η περσινή σεζόν να ήταν η πιο παραγωγική με τη φανέλα των Λονδρέζων (σ.σ. σκόραρε 24 γκολ σε 53 εμφανίσεις), αλλά ο Βενγκέρ καταφεύγει σε άλλες επιθετικές λύσεις, όπως ο Αλέξις Σάντσες και ο Θίο Γουόλκοτ, με συνέπεια να αναζητά νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ