ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η Ντόρτμουντ ανοίγει την πόρτα στη Ρεάλ για Ομπαμεγιάνγκ

Η Ντόρτμουντ ανοίγει την πόρτα στη Ρεάλ για Ομπαμεγιάνγκ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης χτυπήσει την... πόρτα για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, η Μπορούσια θα ανταποκριθεί.

Το φλερτ της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ γίνεται ολοένα πιο δυνατό και παρά την αντίσταση της Ντόρτμουντ, δύσκολα δεν θα καταλήξει σε γάμο.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις... υποχώρησης του εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, ο οποίος για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον μπορεί να πωληθεί, με το κατάλληλο αντίτιμο.

"Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης μας χτυπήσει την πόρτα, θα ανοίξουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η μεταγραφή δεν θα γίνει αυτόματα", δήλωσε ο Βάτσκε στο "Sky Germany".

Ο διεθνής Γκαμπονέζος έχει δηλώσει ήδη ότι όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης, ασκώντας πίεση με τον δικό του τρόπο στη διοίκηση των Γερμανών. "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο σύλλογος της καρδιάς μου. Υποσχέθηκα στη γιαγιά μου ότι μια μέρα θα παίξω εκεί, ελπίζω αυτό να συμβεί. Είναι μόνο ένας στόχος και έχω ακόμα χρόνο. Εάν με θέλουν", είχε δηλώσει προ εβδομάδων ο Ομπαμεγιάνγκ.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 88 φορές σε 151 παιχνίδια με τον γερμανικό σύλλογο και ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Bundesliga φέτος εμ έξι γκολ σε επτά αγώνες, γι' αυτό ο Βάτσκε δεν θα τον αφήσει να φύγει εύκολα.

"Θέλουμε να μείνει. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες που έφυγαν πρόσφατα, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει μεγάλο συμβόλαιο, που επέκτεινε μέχρι το 2020. Δεν υπάρχει καμία πίεση να τον αφήσουμε. Δεν νομίζω ότι θέλει κι ο ίδιος να φύγει", κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ τελεί υπό τιμωρία απαγόρευσης καταχώρησης καινούργιων ποδοσφαιριστής από τη FIFA μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, λόγω παραβάσεων κανόνων περί μεταγραφής ανηλίκων.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ