ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ανακοίνωσε Ροναλντίνιο η Φλουμινένσε

Ανακοίνωσε Ροναλντίνιο η Φλουμινένσε

Παίκτης της Φλουμινένσε είναι οριστικά και τελεσίδικα ο Ροναλντίνιο, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα το deal.

Μετά τη Γκρέμιο στην οποία μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του (1998-2001), τη Φλαμένγκο (2011-12) και την Ατλέτικο Μινέιρο (2012-14), η Φλουμινένσε γίνεται ο τέταρτος βραζιλιάνικος σταθμός στην καριέρα του Ροναλντίνιο , με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η "Φλου" δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αναφορικά με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου ωστόσο σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο 35χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα έχει μηνιαίες αποδοχές ύψους 190.000 δολαρίων ενώ θα υπάρχουν και μπόνους από τις πωλήσεις φανελών με το όνομά του καθώς και άλλων προϊόντων του συλλόγου.

"Ένα από τα πράγματα που μου έδωσε κίνητρο για να επιστρέψω στη Βραζιλία είναι η επιθυμία να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας που δεν έχω κατακτήσει στην καριέρα μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ροναλντίνιο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ανακοίνωσε Ροναλντίνιο η Φλουμινένσε

Στη νέα του ομάδα θα συναντήσει τον Φρεντ, ο οποίος δεν έκανε καλό Μουντιάλ εντός συνόρων αλλά παραμένει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Φλουμινένσε, καθώς και τους πολλά υποσχόμενους Τζέρσον και Μάρλον.

Η επίσημη παρουσίασή του στους φιλάθλους θα γίνει πριν από τον αγώνα της Φλουμινένσε με τη Βάσκο ντα Γκάμα στο "Maracana" στις 19 Ιουλίου ενώ θα μπορεί να κάνει προπονήσεις από τις 27 Ιουλίου και έπειτα.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ