ΚΟΣΜΟΣ

"Τρέλα" στην Μελβούρνη για Κοντρέρας

"Τρέλα" στην Μελβούρνη για Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε στην Αυστραλία και η υποδοχή των οπαδών αλλά και των ανθρώπων της Μέλμπουρν Βίκτορι ήταν θερμή. Δείτε φωτογραφίες και tweets.

Από την Τούμπα στην Χιλή, από 'κει στον Πειραιά και τώρα στην Αυστραλία. Αυτή ήταν η ταξιδιάρικη ζωή του Πάμπλο Κοντρέρας τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ συνολικά η καριέρα του είναι γεμάτη πέρα-δώθε. Ακόμα και τώρα που πλησιάζει η στιγμή, την οποίαθα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Χιλιανός σέντερ μπακ, που τον θυμόμαστε περισσότερο με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παρά με τον Ολυμπιακό καθώς έκατσε μονάχα ένα χρόνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που θα φορά από 'δω και πέρα τη φανέλα της Μέλμπουρν Βίκτορι, έφτασε πριν από λίγες ώρες έφτασε στη χώρα της νέας του ομάδας. Η υποδοχή των φιλάθλων και των ανθρώπων της Βίκτορι ήταν θερμή και αυτό φανερώνει πως ποντάρουν πολλά σ' εκείνον.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην πρόσφερε τα αναμενόμενα και να αποχώρησε καθώς δεν υπολογιζόταν ούτε για τον πάγκο της ομάδας από τον Μίτσελ, όμως οι Αυστραλοί θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δείτε τα tweets που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της η Μέλμπουρν Βίκτορι και θα καταλάβετε...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ