ΚΟΣΜΟΣ

Στράικερ μόνοι ψάχνουν για... δουλειά

Στράικερ μόνοι ψάχνουν για... δουλειά
Όουεν

Κάποτε αποτελούσαν όνειρο, πλέον η λάμψη τους έχει σβήσει και από τα σαλόνια βρέθηκαν στα αζήτητα. Δείτε 16 περιπτώσεις επιθετικών που είναι ελεύθεροι.

Οι περισσότεροι από αυτούς, ακόμα και οι Έλληνες, μέχρι πριν 3-4 χρόνια δεν θα συζητούσαν καν το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, αφού αγωνιζόντουσαν σε κορυφαία κλαμπ.

Τώρα όχι μόνο δεν είναι σε μεγάλους συλλόγους, αλλά δεν έχουν κλείσε καν σε κάποια ομάδα! Φυσικά και δεν κάνουμε συζήτηση για το αν μπορούν να έρθουν ακόμα και τώρα στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας ακολούθησε τα... βήματα τους σε οικονομικό επίπεδο όμως.

Ας δούμε λοιπόν τους 16 παίκτες που κάποτε τους διαβάζαμε στα site και στα πρωτοσέλιδα και ονειρευόμασταν να είναι αλήθεια πως θα έρθουν στις αγαπημένες μας ομάδες.

Sweet Sixteen

Τζον Κάριου (32 ετών): Πόσες φορές τον ακούσαμε για τον Παναθηναϊκό; Πολλές φορές. Το όνομα του έπαιξε και για τον Ολυμπιακό. Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού τα τελευταία δυο χρόνια έχει ξεφουσκώσει.

Μάικλ Όουεν (32 ετών): Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο τα αλογάκια που του έχουν φάει τα λεφτά, πάει η καριέρα. Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω όμως και ψάχνει ομάδα.

Ιβάν Κλάζνιτς (31 ετών): Στην Μπόλτον αγωνίστηκε αρκετά, όμως η ομάδα του έπεσε και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ομάδα.

Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (37 ετών): Ο καπιτάνο της Γιουβέντους δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Το θέμα είναι πως δεν έχει αποφασίσει που να πάει ακόμα. Μία σεζόν την έχει πάντως.

Γιέλεν (31 ετών): Η Λιλ του έχει πει να βρει ομάδα, αφού δεν κατάφερε να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάποτε ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό. Τελειωμένο πάντως δεν τον λες.

Εμίλ Χέσκεϊ (34 ετών): Θωρηκτό! Μεγάλωσε όλες και μετά την 'Αστον Βίλα δεν έχει βρει ομάδα ακόμα. Έχει χάσει και τηνξ επαφή του με τα δίχτυα...

Άγγελος Χαριστέας (32 ετών): Ο δικός μας Άγγελος! Ελεύθερος πλέον μετά τον Παναιτωλικό, ψάχνει ομάδα στην Γερμανία. Δύσκολα θα βρει...

Γουόλτερ Παντιάνι (36 ετών): Παρά τα χρονάκια του αντέχει ακόμα και μάλιστα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ψάχνει προς Ιταλία μεριά και όλο και κάτι θα βρει.

Ντάριους Βάσελ (32 ετών): Ακούστηκε έντονα για τον Ατρόμητο κάποτε, αλλά πήγε στην Τουρκία έστω και για λίγο. Παίζει ακόμα σε καλό επίπεδο, αλλά δεν είχε μεγάλη εξέλιξη.

Γιάννης Αμανατίδης (31 ετών): Ο Έλληνας άσος είναι εδώ και καιρό χωρίς ομάδα. Οι τραυματισμοί βλέπετε δεν τον άφησαν να συνεχίσει όπως θα ήθελε. Ελπίζουμε να τον δούμε στην Ελλάδα.

Μίκαελ Φορσέλ (31 ετών): Από την Τσέλσι στα αζήτητα. Κάποτε το όνομα του ήταν μαζί με τα μεγάλα ταλέντα, τώρα όμως δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά.

Μάρκους Μπεντ (34 ετών): Μεγάλο κανόνι της Πρέμιερ Λιγκ, που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αποτραβηχτεί από το υψηλό επίπεδο.

Τζέιμς Μπίτι (34 ετών): Κάποτε η Έβερτον εδωσε 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Καλός στράικερ, αλλά μεγάλωσε πλέον.

Τζούλιους Αγκαχόβα (30 ετών): Το μεγάλο αστέρι της Σαχτάρ που πήγε στην Αγγλία με πολλά λεφτά. Τελικά άνθρακας ο θησαυρός....

Εμίλ Μπενζά (34 ετών): Αυτός και ο αδερφός του, που πέρασε από την ΑΕΛ, κάποτε ήταν ένα καυτό επιθετικό δίδυμο. Ο ίδιος παραμένει ενεργός παρά τα 34 του χρόνια.

Νταβίντ Σουάζο (33 ετών): Όταν τον ήθελε ο Ολυμπιακός ακούγονταν τεράστια ποσά. Εδώ και αρκετό καιρό είναι χωρίς ομάδας, ενώ μετρά μόλις 42 εμφανίσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

* Κάποιοι παίκτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ομάδες, οπότε τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ