ΚΟΣΜΟΣ

Στο Αζερμπαϊτζάν με 2 εκ.ευρώ το μήνα ο Αρσάβιν

Arsenal's Russian midfielder Andrey Arshavin celebrates after scoring a goal during his team's Champions League round of 16, 1st leg football match against FC Barcelona on February 16, 2011 at the Emirates Stadium in London. AFP PHOTO/LLUIS GENE.
Arsenal's Russian midfielder Andrey Arshavin celebrates after scoring a goal during his team's Champions League round of 16, 1st leg football match against FC Barcelona on February 16, 2011 at the Emirates Stadium in London. AFP PHOTO/LLUIS GENE. AFP

Ο Αντρέι Αρσάβιν υπέγραψε συμβόλαιο δύο μηνών με την Κάζαρ Λάνκαραν από το Αζερμπαϊτζάν και θα εισπράξει το ποσό των... 4.000.000 ευρώ!

Όπως αποκάλυψε η ισπανικής "As" μέσω της ιστοσελίδας της, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντρέι Αρσάβιν μετά από τέσσερα χρόνια στην Άρσεναλ (δανεικός στη Ζενίτ την τελευταία σεζόν) θα έχει έδρα το... Αζερμπαϊτζάν.

Ο λόγος για την Κάζαρ Λάνκαραν, την οποία προπονεί ο γνωστός Ουαλός τεχνικός Τζον Τόσακ, με τους Αζέρους να κάνουν μία πρόταση στον Αρσάβιν που ήταν δύσκολο να μην αποδεχτεί.

Συγκεκριμένα του προσέφεραν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο μηνών, που θα του αποφέρει το ποσό των 4.000.000 ευρώ (2 εκ.ευρώ το μήνα!).

Στο Αζερμπαϊτζάν με 2 εκ.ευρώ το μήνα ο Αρσάβιν

Ο Αντρέι Αρσάβιν σε στιγμιότυπό του από αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας στο "Emirates" με τη φανέλα της Άρσεναλ

Η Λάνκαραν ιδρύθηκε μόλις το 2004, παρόλα αυτά έχει προλάβει να κατακτήσει ήδη 1 πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα, με το μεγάλο ατού της να είναι ο ιδιοκτήτης της Μουμπάριζ Μανσίμοβ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Να σημειωθεί πως η Κάζαρ Λάνκαραν τερμάτισε τη φετινή σεζόν στην 8η θέση του πρωταθλήματος και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου (ηττήθηκε από τη Νέφτσι), γεγονός που της έδωσε το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ