ΚΟΣΜΟΣ

Πλατινί: "Θα νικήσω στον... τελικό"

Πλατινί: "Θα νικήσω στον... τελικό"

Ο Μισέλ Πλατινί διεκδικεί την άρση της ποινής που του επέβαλλε η Επιτροπή Ηθικής της FIFA και δηλώνει πεπεισμένος ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα του.

Στη Λοζάνη έχει μεταβεί ο Μισέλ Πλατινί, προκειμένου να καταθέσει στην εκδίκαση της προσφυγής του στο CAS, εναντίον της ποινής που του επιβλήθηκε από την Επιτροπής Ηθικής της FIFA.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA παύθηκε από τα καθήκοντα του και στερήθηκε το δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA, επειδή έχει αποκλειστεί από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για την επόμενη εξαετία.

Ο Πλατινί προσέφυγε στα CAS ζητώντας την άρση της ποινής, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στη διοίκηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης του από την ελβετική Δικαιοσύνη.

"Είμαι καλά και είναι ένας τελικός για εμένα. Είμαι μπροστά σε έναν ακόμα αγώνα.Θα νικήσω, είμαι αισιόδοξος" ανέφερε ο Πλατινί στους δημοσιογράφους, κατά την άφιξη του στην έδρα του CAS.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει την Επιτροπή Ηθικής να αίρει από μόνη της την ποινή, ενώ η απόφαση του CAS αναμένεται στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ