ΚΟΣΜΟΣ

Ντελ Πιέρο: "Δεν είπα αντίο στη Γιουβέντους"

Ντελ Πιέρο: "Δεν είπα αντίο στη Γιουβέντους"

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ξεκαθάρισε κατά την αναχώρησή του για την Αυστραλία πως λέει απλά "εις το επανιδείν" στη Γιουβέντους ενώ αποχαιρέτησε τους Ιταλούς φανς του μέσω μίας ευρηματικής φωτογραφίας στο Twitter!

"Δεν βλέπω την ώρα να ξαναρχίσω να παίζω. Από πολλές πλευρές δεν είπα αντίο στη Γιούβε αλλά εις το επανιδείν", τόνισε ο 38χρονος ζωντανός θρύλος της "βέκια σινιόρα" λίγο πριν την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Μαλπένσα με τελικό προορισμό την Αυστραλία (αναμένεται την Κυριακή), εκεί όπου για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Sydney FC.

"Το αεροπλάνο στο οποίο μπαίνω έχει μία ξεχωριστή γεύση, θα δούμε τι θα μου επιφυλάξει, είναι ένα αεροπλάνο φορτωμένο με συναισθήματα, διαφορετικά και μοναδικά.

Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αν έχω πάρει μαζί μου τα πάντα επειδή δεν είναι μία μετακίνηση όπως όλες οι άλλες, για δύο ή τρεις ημέρες.

Πάντως πηγαίνω με μεγάλο ενθουσιασμό", πρόσθεσε χαρακτηριστικά, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την μετακόμισή του από το Τορίνο στο Σίδνεϊ.

Για να υπογραμμίσει μάλιστα την δυσκολία των τελευταίων ημερών του στην Ιταλία πριν από το μακρύ ταξίδι, ο "Πιντουρίκιο" έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του:

"Μερικές βαλίτσες έτοιμες για την επιβίβαση... Αναχώρηση για Σίδνεϊ", ήταν το μήνυμά του, με την σχετική φώτο να τον απεικονίζει περικυκλωμένο από... βαλίτσες!

Τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συνόδευουν στο ταξίδι του τόσο η σύζυγός του Σόνια όσο και τα τρία παιδιά της οικογένειας, ενώ όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της Sydney FC, το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, στις 28 Οκτωβρίου κόντρα στην Περθ Γκλόρι, θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 84.000 θεατών Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϊ.

Αιτία φυσικά η τεράστια ζήτηση στα εισιτήρια που υπάρχει από τους φίλους της για να δουν τον Ντελ Πιέρο σε δράση (στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι είχαν κοπεί μόλις 5.500 εισιτήρια)...

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ