ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κοστάνσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Ο Κοστάνσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο!
Κοστάνσο INTIME SPORTS

Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

"Μόλις στα 31 ο πρώην γκολκίπερ της Ρίβερ, Φράνκο Κοστάνσο, ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Από τα τέλη του 2011 δεν έπαιξε άλλο στην Ελλάδα και τώρα αποφάσισα να "κρεμάσει" πολύ νέος τα γάντια του", αναφέρει σε δημοσίευμά της η 'Ole'.

Ο Αργεντίνος γκολκίπερ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από την Βασιλεία στον Ολυμπιακό, αλλά από τις πρώτες του εμφανίσεις προκάλεσε "εμφράγματα" στον κόσμο της ομάδας με την αστάθειά του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να τον στηρίξει, αλλά μετά την άρνησή του ίδιου του Κοστάνσο να παίξει στον εκτός έδρας αγώνα με την Ντόρτμουντ, του έκλεισε την πόρτα της 11αδας.

Το κλίμα στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο βαρύ για τον Αργεντίνο καθώς παρουσιαζόταν στις προπονήσεις απρόθυμος και άκεφος. Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν πλέον μονόδρομος, κάτι που συνέβη τον περασμένο Γενάρη.

Ο 31χρονος πορτιέρο φεύγοντας από την Ελλάδα γύρισε στην πατρίδα του και το γύρισε στο ...ψάρεμα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο twitter. Και λίγους μήνες μετά πήρε την απόφαση να κόψει οριστικά την μπάλα.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Φράνκο Κοστάνσο αγωνίστηκε 6 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League. Δέχθηκε σε όλα τα παιχνίδια γκολ, εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Κοστάνσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο!
TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ