ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ελληνονεοζηλανδός Κ. Μπαρμπαρούσης στο Sport24.gr

Ο Ελληνονεοζηλανδός Κ. Μπαρμπαρούσης στο Sport24.gr

Ο ελληνικής καταγωγής σταρ της κορυφαίας ομάδας της Αυστραλίας, Brisbane Roar, Kώστας Μπαρμπαρούσης συστήνεται στους αναγνώστες του Sport24.gr. Το απίστευτο σερί των 27 αγώνων, η υποστήριξη στον Παναθηναϊκό και το όνειρο του να παίξει στην Ελλάδα!

Η απάντηση της Ωκεανίας στη Μπαρτσελόνα ονομάζεται Μπρίσμπεϊν Ρόαρ.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ στη χώρα των καγκουρό.

Ήδη μετράει 27 αγώνες δίχως ήττα και μία πανάξια πρωτιά στη ρέγκιουλαρ σίζον του πρωταθλήματος Αυστραλίας. Πρώτο της βιολί (2oς σκόρερ στην A-League) και συνάμα παίκτης-αποκάλυψη, ο ελληνικής καταγωγής Κώστας Μπαρμπαρούσης. Ο 21χρονος επιθετικός έχει σημειώσει 12 γκολ με ρεπερτόριο που θα ζήλευαν στράικερ παγκόσμιας εμβέλειας.

Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Αυστραλίας και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Παρότι έχει χριστεί διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία, δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τη χώρα καταγωγής του, την Ελλάδα. Ο Μπαρμπαρούσης έχει γνωστός και για έναν ακόμη λόγο...

Από το Seri24 στο Seri27!

Οι παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού Seri Sport24 που έχει λανσάρει το Sport24.gr ποντάρουν αδιαλείπτως σε αγώνες της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ γνωρίζοντας πως ο Μπαρμπαρούσης σκοράρει αφειδώς και εκείνος τους δικαιώνει σε κάθε περίσταση. Μάλιστα έχουν ιδρύσει fan club για την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ! Ένα νέο μεγάλο αστέρι γεννιέται και το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα λειτουργήσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τα αντανακλαστικά των ελληνικών συλλόγων.

" Διαθέτουμε ένα φιλόδοξο σύνολο με ποδοσφαιριστές που θέλουν να βελτιώνονται καθημερινά. Σεβόμαστε πολύ τον προπονητή μας για τον τρόπο με τον οποίο κατευθύνει την ομάδα.. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ που θα διεξαχθεί στην έδρα μας.

Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι" τονίζει στο Sport24.gr o Μπαρμπαρούσης που δεν μπορεί παρά να δηλώνει ικανοποιημένος από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.

" Είμαι πολύ χαρούμενος από τις εμφανίσεις μου, όπως επίσης και από την παρουσία όλης της ομάδας κάτι που ασφαλώς είναι απαραίτητο για να πετύχει. Σίγουρα, πιστεύω πως μπορώ να βασιστώ στις εμφανίσεις που πραγματοποίησα τούτη τη σεζόν για να συνεχίσω σε ανάλογους ρυθμούς".

Ο Ελληνονεοζηλανδός Κ. Μπαρμπαρούσης στο Sport24.gr

Ο σταρ της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ μεγάλωσε έχοντας πόστερ στο δωμάτιο του με τους Μάικλ Όουεν και Ρονάλντο.

Θαυμαστής του Ρονάλντο και του Ζαγοράκη

" Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν το είδωλο μου. Με αυτό τον παίκτη μεγάλωσα, όπως και με τον Μάικλ Όουεν όσο έπαιζε στη Λίβερπουλ".

"Το αίμα νερό δεν γίνεται" με τον Μπαρμπαρούση να δηλώνει θιασώτης της εθνικής Ελλάδας. Παράλληλα εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

" Έχω παρακολουθήσει την εθνική Ελλάδα σε πολλά από τα παιχνίδια που έχει δώσει έτσι γνωρίζω αρκετούς παίκτες. Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης για όσο αγωνιζόταν, όπως και οι Καραγκούνης και Μπασινάς. Επίσης πιστεύω πως ο Νίνης θα γίνει ένας πολύ καλός παίκτης".

Υποστηρικτής του Παναθηναϊκού

Παρά την τεράστια απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας ο ικανότατος επιθετικός εμφανίζεται ενήμερος για την πορεία και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, τον οποίο υποστηρίζει.

" Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό, δεν έχω δει πολλά ματς στην τηλεόραση, όμως τσεκάρω τα σκορ που φέρνει κάθε εβδομάδα και είμαι ενήμερος για την πορεία του".

Στόχος του να μπορέσει κάποια στιγμή να δείξει τα διαπιστευτήρια του, στη χώρα καταγωγή του, την Ελλάδα...

"Ασφαλώς και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στην Ελλάδα, θα ήταν υπέροχο. Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επαφή με ελληνικό σύλλογο, όμως είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου".

Όσο για το απόλυτο όνειρο του, συνδέεται με την προηγούμενη απάντηση. Ποιος φιλόδοξος ποδοσφαιριστής άλλωστε από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη δεν θα ήθελε να σταδιοδρομήσει σε ευρωπαϊκό σύλλογο;

" Το όνειρο μου είναι να καταλήξω κάποια στιγμή να παίξω στην Ευρώπη και να γίνω όσο καλύτερος μπορώ".

Ο Μπαρμπαρούσης είχε φτάσει μία ανάσα από το να εκπροσωπήσει τη Νέα Ζηλανδία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής όμως κόπηκε την ύστατη στιγμή παρότι συμπεριλαμβανόταν στην προεπιλογή.

"Ήμουν άτυχος και δεν κατάφερα να παίξω στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όμως εύχομαι να εξελιχθώ σε σημαντικό παίκτη για την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας".

Ο Ελληνονεοζηλανδός Κ. Μπαρμπαρούσης στο Sport24.gr

Τα «λαγωνικά» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν κατάφεραν να εντοπίσουν έγκαιρα το σπάνιο ταλέντο του Μπαρμπαρούση με συνέπεια να αγωνιστεί στη εθνκή της Νέας Ζηλανδίας.

"Με είχαν επιλέξει σε ματς για τα προκριματικά Μουντιάλ όταν ήμουν 18 ετών και πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου. Δεν με είχε πλησιάσει κανείς για να εκπροσωπήσω την εθνική Ελλάδας".

Δείτε τον Κώστα Μπαρμπαρούση εν δράσει και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για την εκτελεστική του δεινότητα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ